Vil du være utstiller

Årets messe vil foregå på lørdag 3. juni fra kl 10.00 – 15.00. Det vil si at om dere har mye dere vil stille ut, er det lurt å komme tidlig. Da er dere klare når festivalområdet åpner.
Det vil i år koste 300kr for bedrifter/store utstillere. For små/private utstillere vil det koste 150kr. Messeavgiften må betales på forhånd.
Messen vil i utgangspunktet foregå utendørs, men om været blir ugreit har vi muligheter for å trekke inn i festivalteltet. For mer info og påmelding ta kontakt med Hege Storsteinnes, messeansvarlig (messe@rockogreker.no / 95803973)

Velkommen lørdag formiddag.

 

årets utstillere

Anita Brose, strikkevarer

Olivita produkter v/ Per Manin

 

Olivita AS tilbyr kosttilskudd som består av selolje, olivenolje og vitamin-D. Kosttilskuddet er basert på Middelhavs- og Inuittdietten.

Olivita er utviklet ved Universitetet i Tromsø. Fra 1986 til 2006 ble det gjennomført ni kliniske studier med til sammen 1200 deltakere, som dokumenterer kosttilskuddets virkning.

nettside

facebook

Tupperware v/Jøril Pedersen

 

Tupperware er et av verdens største selskaper innenfor direktesalg. Over 2 millioner konsulenter i mer enn 100 land har skrevet Tupperware inn i forbrukernes bevissthet med unike, multifunksjonelle og profesjonelle produkter.

I mer enn 60 år har Tupperware skapt historie med enestående produkter i høy kvalitet, som gjør hverdagen enklere for alle. I kraft av den kontinuerlige produktutviklingen og Tupperwares dyktige konsulenter, finnes våre moderne design i de fleste hjem.

På verdensbasis holdes ca. 24 millioner demonstrasjoner med over 84 millioner gjester hvert år. Tupperwares hovedkontor ligger i Orlando, Florida, og har en omsetning på nesten 2 milliarder USD og er notert på New York Stock Exchange.

nettside

facebook

Norsk folkehjelp

Norsk Folkehjelp driver handlingsrettet forebyggende og solidarisk arbeid både innenfor og utenfor landets grenser. Engasjementet er samlet omkring to strategiske områder: Rettferdig fordeling av makt og ressurser og vern om liv og helse.

nettside

facebook

Perfect Home v/Susanne Tiller

 

Vi er Skandinavias og Norges største homepartyfirma innen interiør og design. Vi har vakre, tidsriktige kvalitetsprodukter som selges via flere hundre dyktige forhandlere i vårt langstrakte land.

Delet av kolleksjonen byttes ut hele tre ganger pr år. Da reiser våre innkjøpere verden rundt for å finne interiør med særpreg, stil og eleganse. Du vil alltid finne noe fristende hos Perfect Home.

EsS Hudklinikk

 

Utdannet sykepleier fra UiTø. Kosmetologisk og dermatologisk sykepleier fra Nordens eneste høgskole med denne utdanningen, Drammen.

Alt fra enkle hudbehandlinger til, medisinske behandlinger. Veiledning, hudprogrammer tilpasset deg, hudforbedring, pigmentflekker, arr, rynker, strekkmerker, kjemisk peel (syre). Medisinske behandlinger med Microneedling og Botulinum toxin.

Produktene som selges er naturbaserte og tilpasset ulike hudtyperkan kun kjøpes i klinikker.

En sunn hud og et naturlig resultat vektlegges.
Du skal være trygg på din behandler og ha individuell oppfølging.

Ansvarlig lege er spesialist i allmennmedisin.
Alle konsultasjonstimer er gratis og uforpliktende.
Kontakt på telefon 900 94792,SMS, FB- side,i klinikken.

facebook

Aurora Live Aid

Aurora Live Aid er en frivillig non-profitabel humanitær organiasjon(NGO) som utfører medisinsk og sosialt bistandsarbeid i underpriviligerte områder av verden.

Hjelpen gis uavhengig av etniske, religiøse eller politiske forhold.

Aurora Live Aid skal innsamle midler til å realisere ovenstående. Målet er at 90% av det som doneres går direkte til mottakerne.

På denne siden kan du lese mer om oss og hvordan du kan støtte oss og våre prosjekter.

nettside

facebook

Forever Living»- aloeveraprodukter V/Beate Mikkelsen,

Forever Living Products is the largest grower, manufacturer and distributor of Aloe Vera in the world.

Forever offers a complete family of Aloe Vera drinks, skin care, weight management and nutritional supplements and cosmetics.

nettside

facebook

Oriflame v/Lill Heidi Johansen

Oriflame er et av verdens raskest voksende direkteselgende skjønnhetsselskaper. Vi finnes i mer enn 60 land, der vi er markedsledende i halvparten. Vi tilbyr skjønnhetsprodukter innen hudpleie, makeup, parfyme, kroppspleie, hårpleie, tilbehør og Wellness. I vår netthandel finner du, foruten skjønnhetsprodukter, også de seneste trendene, inspirasjon og nyheter. Velkommen til å shoppe med oss allerede i dag!

nettside

facebook

Norwex- miljøvennlig rengjøringsprodukter V/ Rita Ribe

 

Med Norwex-produkter sparer du både tid og penger samtidig som du forbedrer inneklimaet i hjemmet ditt og tar vare på miljøet.

nettside

facebook

Røykalaks v/Alf Rognli

Nygård Blomster V / Jill Botngaard

I vårt gartneri og hagesenter skjer det mye gjennom hele året. Vi er kjente for for å være verdens nordligste snittroseprodusent, og kan derfor tilby snittroser med lang holdbarhet gjennom hele året. Rosene våre selges også hos Kvaløyrosa. Vi leverer klimariktige planteskolevarer til din hage, og har et rikt utvalg av sommerblomster. Når høsten kommer har vi høstløk. Vi lager våre egne julestjerner som vi også selger direkte fra gartneriet. I februar og mars er det tullipantid.

nettside

Lyngmo Gårdsbakeri

Lyngseidet Bilverksted

 

Meca Car Service
Lyngseidet Bilverksted AS
Skoleveien 1, 9060 Lyngseidet
Åpningstider:
Man-fre: 08.00-16.00
Telefon:
77710155 24 timer vakt.

facebook

Elektrosport

 

Vi er et lite varehus midt i sentrum av Lyngseidet som tilbyr hvitevarer, brunevarer, sport og fritidsklær, skiutstyr, sykler og turutstyr. I tillegg har vi en egen installasjonsavdeling, verksted for hvitevarer, sykkel- og ski-verksted.
Vi er stolt over å kunne tilby et meget bredt produktspekter, og alle våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.

facebook

Hjemmestrikkede ullbukser m.m v/ Anita Brose

Icaravan

 

Icaravan

Din fritidsleverandør.
Salg av Campingvogn,Bobil og rekvisita.
vi har har også caravan-verksted

Vi er Reimo forhandler med nettbutikk for rekvisita, utleie og Caravan Hotell.
ta gjerne kontakt
E-mail: post@icaravan.no
tlf: 95 43 43 56

nettside

facebook